Kosmetolog Holstebro

Kosmetologbehandlinger

Frisør Holstebro

Cawalli tilbyder vi bl.a. ansigtsbehandling, make-up og rådgivning om hudpleje. Vi har behandlinger til både damer og herrer

Hos kosmetologen Holstebro får du og din hud en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi dybt specialiserede i at udføre ansigtsbehandlinger på både mænd og kvinder, ligesom vi udmærker os inden for make-up, hårfjerning og generel behandling af hudproblemer.

 

En afslappende oplevelse

Intet slår følelsen af en skøn ansigtsbehandling eller synet af resultatet, når make-up’en sidder perfekt.
Vores ansigtsbehandlinger er det perfekte våben til dig, der ikke gider det grå og kedelige look.

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af hudpleje behandlinger, der både virker afstressende og efterlader huden frisk og energisk.

Kosmetologen i Holstedbro går grundigt til værks og afrenser, foretager en hudanalyse og starter derpå med peelinger, masker, dybderens og meget mere. Enkelte behandlinger inkluderer endda retning af bryn samt ansigtsmassage m.m.

Du vælger selv lige fra den klassiske behandling til luksus behandlingen. Uanset hvad du vælger, er du garanteret ren forkælelse med et fantastisk resultat til følge.

 

Skal din make-up sidde perfekt?

Som skønhedsklinik er det naturligvis en vigtig del af vores repertoire at lægge flot make-up til både hverdag og fest.

Vores kosmetolog vejleder og lægger make-up til alle anledninger. Lige fra hverdags- og fest make-up til brude make-up, der selvfølgelig skal være så flot, at gommen og bryllupsselskabet næsten får tårer i øjnene.

Oplever du ofte besvær med at lægge din egen make-up – eller har du brug for tips og tricks – tilbyder vi desuden vejledning, hvor du lærer, hvordan du finder den bedste rutine til din hud og dine ansigtstræk.

Vejledningen vil med garanti introducere dig for metoder, der gør det lettere for dig at håndtere din make-up og få de bedst tænkelige resultater – nemt og effektivt.

 

Semi permanent make-up

Foruden traditionel behandling, tilbyder vores kosmetolog semi permanent make-up, hvilket er den moderne vej til flotte bryn, løber og eyeliner.

Alle behandlinger udføres med en sikker micropigmenterings maskine i de øverste lag af huden. Simpelthen fordi die konturer udvikler sig igennem livet, hvortil den semi permanente løsning er ideel.

Din behandling tager naturligvis udgangspunkt i dine personlige og unikke træk, så resultatet bliver naturtro og passer 100 % til dit personlige look.

Er du interesseret i en lækker styling af dit hår, så indeholder vores skønne salon også en frisør i Holstebro. Her tilbyder vi klipninger, helfarvninger, reflekser m.v.

Moderne ydelser hos kosmetologen i Holstebro

Foruden de allerede nævnte services tilbyder vi læbevolumen (mesoterapi), micro blading og fedtfrysning.

Alle kosmetolog behandlinger foregår i vores klinik i Holstebro, som du finder på adressen:
Struervej 141, 7500 Holstebro.

 

Vi glæder os til at tage i mod dig og give dig en skøn oplevelse.
Kontakt os venligst på tlf. +45 97 42 02 92 hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke tid.

Kosmetolog Holstebro - Cawalli

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Husk at du til hver en tid kan unsubscribe