Massage Holstebro

Behagelig massage for velvære

Frisør Holstebro

Massage – Selvforkælelse, der løsner kroppen, modvirker hovedpine og lindrer ondt i ryggen. Få fysisk velvære med massagebehandling

Cawalli er et af de få steder, der tilbyder massage i Holstebro.
Massage er bredt elsket, da vi bruger den til afstresning og selvforkælelse. Men behandlingen gør mere end blot at give umiddelbar ro og velvære. Den kan lindre skuldersmerter, muskelsmerter, ondt i ryggen og hovedpine. Og så gør det jo slet ikke noget, at du kan få massage i Holstebro – lige i lokalområdet.

 

Træk vejret roligt, slap af i musklerne og stress af

Vores massageform er garanti for afslapning og afspænding. Vi arbejder effektivt med muskulaturen og kommer omkring små triggerpunkter.
Triggerpunkter er små spændinger i musklerne, som vi blidt løsner op. Fordelen ved at komme omkring disse spændinger er, at man derved også undgår de følger, som de kan medføre. F.eks. kan en stiv nakke føre til hovedpine.

 

Under din massage får du rig mulighed for at slappe af og få et afbræk fra hverdagens stress og jag. Du oplever, hvordan pulsen sænker sig og dit åndedræt bliver roligt og afslappet. Behandlingen kan have en befriende effekt på kroppen, da alt fokus flytter sig fra hverdagens hektiske program til den situation, du befinder dig i, som handler om dig, afslapning og intet andet.
Massagen er rolig og rytmisk, og følger et mønster, der bestemmes ud fra formålet, ømhed, spændinger m.m.

 

Wellness-massage er blevet populært

I kraft af vores moderne livsstil glemmer vi ofte at skænke vores egen krop og sind den nødvendige opmærksomhed. Personer, der har prøvet massage eller andre wellness behandlinger, ved dog godt, at enkelte stunder som disse kan gøre underværker for kroppen og sindets balance. Derfor er wellness-massage blevet populært som både selvforkælelse og som gave til din partner.

 

Cawalli tilbyder massage i Holstebro, hvor vi lægger vægt på netop denne type oplevelser. Vi har derfor indrettet et behageligt miljø, hvor behandlingen finder sted, hvor der er afskærmet for forstyrrende elementer. Her kan du dedikere dig til at nyde, slappe af og finde ro.
Du finder os på adressen: Struervej 141, 7500 Holstebro.

Udover en lækker massage-behandling i vores frisør Holstebro tilbyder vi også kosmetologi, fedtfrysning og meget mere. Se bl.a. vores lave priser på fedtfrysning her på hjemmesiden.

Kontakt os på tlf. +45 97 42 02 92 og hør mere om vores behandlinger og få nærmere information.

Massage Holstebro

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Husk at du til hver en tid kan unsubscribe