Hvem er vi

Frisør Holstebro

Susan

Indehaver af salonen

Udlært frisør siden 2006. Med den 4 årig stats anerkendte uddannelse – Uddannet lasor behandler i tatto removal og carbon peeling – Uddannet micro pigmemtist I 3D bryn-3D læber og eyeliner – Uddannet mesoterapist I læbe forstørrelse og rynke udfyldelse – Uddannet vippe extensionist – Uddannet i spray tan. -Carbon peeling – Uddannet Plasma Laser lifting Susan har et udpræget opmærksomhed på kundens behov og ønsker. Går ikke på kompromis med kvaliteten så kunden kan gå glad ud af døren. Susan går højt op i butikken følger med i tidens trends via kurser og videruddannelser

Frisør Holstebro

Christina

Kosmetolog

Uddannede Statsautoriseret Kosmetolog i 2003

Hun medbring 14 års erfaring inde for skønhedsbranchen. Hun er en glad og imødekommende pige, Som altid yder en god service, og sørger for at kunden føler sig godt tilpas. Christina går meget op i sit arbejde, og er utrolig perfektionist med alt hvad hun laver. -Diamantsliber – Spraytanner – Lash lift – Plasma laser Lifting.Hun laver alt inden for skønhedsbranchen og følger samtidig med i trends og udvikling inden for hendes fag, så hun kan tilbyde den bedste og nyeste viden til vores kunder.

Frisør Holstebro

Sara

Frisør assistent
Udlært frisør assistent i 2016 med den fire årige stats anerkendte uddannelse. Sara er en utrolig sød og perfektionistisk pige som går højt op i sit arbejde og yder den bedste service til en hver kunde Er altid smilende og glad.

Glem ikke at tjekke vores mange behandlinger som vores 3 søde medarbejdere tilbyder. Du finder alt fra alm. klip, make-up til massage og fedtfrysning + priser – kort sagt: Noget for enhver smag. Besøg gerne vores frisør i Holstebro. Her vil vores venlige og professionelle personale stå klar til at hjælpe dig, både med klip og andre behandlinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Husk at du til hver en tid kan unsubscribe